hits

Line Marita

Haukås
2

spørsmålsrunde :)

 • Skrevet 15.05.2015 klokka 13:16
 • Kategori: Blogg

Da tenkte eg at eg skulle sette i gang en spørsmålsrunde :) så hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei :)

line marita haukås

er bare å spørre i vei :) :)

 

Marthe Dybdahl 15.05.2015 kl.13:20

Du har en helt fantastisk blogg! Hva mener du gjør en blogg bra? Ha en fin dag og kos deg masse! Du er en super blogger!

line marita haukås 23.05.2015 kl.23:40

Marthe Dybdahl: takk for det <3 man burde ha bilder, bra innhold, by på seg selv, vise hvem man er :) skrive om ting som man intereserer seg for og som man vet andre vil like :)

Skriv en ny kommentar

line marita haukås

Hei og velkommen til bloggen min :) Eg er ei jente fra florø, er snill og grei. har verdens skjønneste hund, han heter tristan, han er av rasen papillon, som er fransk for sommerfugl. Hverdagen min går til for det meste jobb og trening :) og tegner er selvlært, har tegna siden barneskoletida :) og synger hver dag er med venner og familien :) jobber på Bunnpris. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre :) <3 finner meg og på youtube, instagram, twitter osv har to blogger til. ene bruker eg til bare tegninger og den andre om hamsteroppdrettet mitt linemaritah.wordpress.com linesdyreverden.blogg.no

 • Instagram

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design og koding av RRH Webdesign